Vi har spesialisert oss på å legge belegningsstein og bygge forstøttningsmurer i betongstein.

For å få et godt resultat med belegningsstein og forstøtingsmur, er det ekstremt viktig med et godt fundament. Med riktig utstyr, ekspertise og lang erfaring leverer vi en komplett pakke til en fornuftig pris.

Vi har også avtale med ASAK miljøstein

Asak Miljøstein AS representerer norsk industrihistorie fra 1916. Motiverte medarbeidere med høy kompetanse, samt produksjon i Bodø, Stjørdal, Kristiansand, Hønefoss og Fetsund sikrer våre kunder kvalitet og trygghet.

Tjenester

Se hva vi holder på med

Sjekk ut de siste bildene på vår Facebookside

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Solnes Multiservice

... See MoreSee Less

Integritet, ståpåvilje og lidenskap!
Må bare gi Kudos til gutta.. Best når det gjelder..! Sist uke gikk med et smell, sjelden har vi sett bedre innsats! Dette tross for at vi har syke barn, hodepine, host og hark og sliten etter lange dager. Vi har hatt en enormt arbeidspress og mye uforutsette skuffelser og nedturer. Verden er på skakke, leveranser kommer ikke, prisene på råvarer og rente stiger fortere enn springfloa, men vi gjør vårt beste med det vi har og det vi får. When the going gets tough..
The tough get going!
Det er flott med ansatte som står på uten forbehold, tar eierskap til maskinene, setter sitt personlige preg og tar godt vare på dem. Et firma som oss kan ikke gå rundt med overskudd uten et felles mål og en felles forståelse for hva man må yte, gi, få og så høste. Jeg er takknemlig for å ha kolleger som er til å stole på når det blåser som mest.

Vi har, selv om mange ler, investert i en knuseskuffe og sikteskuffe til maskinene våre. Det er ganske tøft å kunne knuse og gjenbruke deponivarer som betong, asfalt og lignende selv uten å måtte være avhengig av andre og betale for slikt.. Når man da også kan knuse opp overskuddsstein til godt brukanes kult er det greit å le sist,,, igjen.

Uka ble avsluttet med vask på fredagskvelden og en liten utstilling på Bondens Marked i Kvæfjord på Lørdag Vi må jo vise oss fram i hjembygda også selv om vi oftest jobber fra Harstad og vår base på Åsegarden. Vi stilte med 2 av våre 6 #fendter levert av Eiksenteret. Kanskje vil flere se at å investere i en Fendt er veien å gå for en mer effektiv arbeidsdag komfort i toppklassen. Nå er ikke servicepunkt noe problem i alle fall. Lars Mikal Bergan er mann for 2 ! Og Eiksenteret Er vegg i vegg med oss på Åsegarden leir. Der satser di med et kjempeflott verksted som kommer til å bli å regne med i tiden fremover.

Så blir det stikkesetting på kveldene. Vi har vel 10.000 stikker igjen å sette 😀

Fortsatt god helg!
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Solnes Multiservice

Et knippe bilder fra uka.
Rå innsats fra gutta i Solnes Multiservice
God helg ønskes!!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Rått! 💪

Dokker e super flink 👍

Selv om æ ikke ser fram til vintern og mye snø... Så ser æ fram t super brøyting i år også hos oss😁💪 Einar Gangsås 💪

Last flere poster